Verslag 2 de dag Limburg Cup Eendjes te Hasselt.

Onze eendjes gingen afgelopen weekend (15 februari 2015) in het Hasselts bad vlot door het water.

Het was voor de nieuwkomers hun 1ste wedstrijd buitenshuis, maar dat hield hun niet tegen om er eens flink tegenaan te gaan, en weer zoals in de eerste uitgave (te Bree ) een goed resultaat neer te zetten. Je zag ook aan hun manier van zwemmen dat het vlotter ging en ze meer zelfverzekerd aan hun race begonnen.

Resultaten meisjes 9 jaar : Maite lijkt gelanceerd, met uitstekende tijden en met 2 eerste plaatsen kon haar namiddag niet meer stuk (en zeggen dat ze een paar uur tevoren nog van hare pony Max was gevallen).

Juff. Leen zwom zich 2 x op het podium door technisch mooi zwemmen en daar waren we heel blij om.

Sara liet zich positief opmerken door haar rugcrawl en een goede uitslag op schoolslag. Prima gedaan Sara.

Diethe bleef net onder de minuut grens op rugcrawl en dat is Ok. De schoolslag kan nog een stukje beter he Diethe!!! Yinthe daarentegen bleek voor de 2de keer in een week tijd weer de pechvogel te zijn, want het keerpunt liet het afweten. Op schoolslag viel het ook niet mee, ze leek wel in het 2 de gedeelte volledig het op de dool, kwam nauwelijks vooruit, en dat zal ze zelf ook gevoeld hebben. We gaan bij Mama en Papa Brebels ‘s morgens de boterhammen controleren voor een wedstrijd of er wel genoeg ‘choco’ tussen zit. Dat meisje had volgens mij honger. Yinthe, trek het je niet aan. We gaan daar eens goed om lachen, daarna er een dikke mouw aan passen, en de volgende wedstrijd in Bree …. dat ze maar eens komen kijken!!!

Resultaten meisjes 10 jarigen : Roos verloor nipt haar 2 de plaats maar haar inzet en de tijdsverbetering waren uitstekend. Cool gezwommen Juf. Roos.

Hanne mikt al geruime tijd op die vierde plaatsen. Heeft ze soms een weddenschap gemaakt met iemand van de groep??? Wel heeft ze weer goede tijdsverbeteringen neergezet en dat gaat telkens crescendo. Goede prestatie juf.Han(ne). Amber en Zoë hebben de verwachtingen ingelost op het rugnummer. Hard gezwommen en goede tijden waren de juiste beloning. Goed meisjes.

Lotte kwam wat later aan, maar ik zie dat ze hard blijft werken en ben ervan overtuigd dat de resultaten telkens beter worden. Lotte nog een beetje geduld… het komt allemaal goed.

Resultaten jongens 9 jarigen : Dries is “ne rare Charel “. Hoe meer de trainer achter zijn veren zit, hoe meer extra banen hij moet zwemmen, hoe lelijk ik ook kijk … blijkbaar laat hij alles over zich heen walsen ….. Maar kijk maar naar zijn zondagsrapport!!! Het is een ‘U’ uitslag. Proficiat Dries.

Mats had meer dan zijn best gedaan, op het schavotje op het rugnummer en schoolslag. Een bank vooruit van de meester. Jelle heeft nog wat werk op het rugnummer, maar op het schoolslagwerk heeft hij zich uitstekend herpakt en dat doet plezier Jelle.

He… zwemmertjes “kei goe gezwommen en we zijn “wreed kontent “.

Tot in Bree op zondag 22 feb 2015.

WDM