DMB wint de Beker van de stad Hasselt

Afgelopen zondag trokken onze DMB zwemmers naar Hasselt om voor de “Beker van de stad Hasselt” te strijden. En dat hebben ze met verve gedaan.

Iedereen zwom drie wedstrijden en ongeveer alle zwemmers hebben persoonlijke besttijden gezwommen. Sien J, beker van HasseltRuben, Stephane, Britt, Merle, Merel, Indra en Stef deden dat zelfs op al hun wedstrijden, waarbij Britt ook nog een provinciaal record neerzette op de 200 m schoolslag. Dat moest dan ook wel leiden tot een grote medaille-oogst. In totaal kaapte DMB 34 medailles weg: 17 gouden, 11 zilveren en 6 bronzen. Grote slokkoppen van dienst waren Sander, Sien en zusje Emma, en Marie-Lien die op elke wedstrijd waar ze aan deelnamen de gouden plak wisten te bemachtigen. Merle, Sander, Sien D en Marie-Lien kregen bovendien een individuele prijs voor hun mooie prestaties. Kers op de taart was echter het eindklassement van de clubs waarin DMB als eerste eindigde, en dit in een sterk bezette wedstrijd. De beker werd met de nodige trots door Heidi in ontvangst genomen, en zal nu een mooie plaats krijgen in ons zwembad. Wij willen alle zwemmers (Sien D, Merle, Marie-Lien, Robbe, Merel, Indra, Stef, Sien J, Lore, Ruben, Stephane, Britt, Yordi, Simon, Sander en Emma) nogmaals van harte proficiat wensen.

Dit was onze laatste wedstrijd voor de zomer zodat vanaf nu alle aandacht gericht kan worden op de voorbereiding van de wedstrijden in juli. Maar eerst willen wij iedereen succesvolle examens toewensen.